Wij zijn NightMarket Bezorgservice de rijdende avondwinkel & bierkoerier.

Vaak worden wij gebeld en dan vragen ze (de klanten) of ze met ''De biertaxi Eindhoven'' spreken waarop wij antwoorden: Nee wij zijn NightMarket Bezorgservice de rijdende avondwinkel & bierkoerier. Wij hebben een ding gemeen met de biertaxi en dat is dat wij beiden diverse dranken verkopen maar dat is dan ook alles. Met ons ruimere assortiment, sherpe prijzen, snelle bezorgtijden, onze afhandelingen en diverse acties maken wij onderscheid tussen ons en een ''normale bierkoerier''.
Wij bieden een uniek concept en zijn daarmee onafhankelijk van alle andere ''bezorgservice, koeriers, avondwinkels, nightshop's of nachtwinkels. Bij ons geef jeje bestelling door via 040-2 876 543 of via de webshop en komen de bestelde producten gemiddeld binnen 30 minuten (dranken gekoeld) bezorgen.

Wij als ondernemers zijn gestart met NightMarket in December 2014 en is tot op heden een groot succes. Volgens onze klanten zijn wij niet meer weg te denken uit omgeving Eindhoven en voegen wij veel waarde toe met onze service. Wij zijn erg blij met alle positieve reacties die wij zelfs nog dagelijks ontvangen. NightMarket Bezorgservice bestaat momenteen uit een team van 5 man die hun werk met passie uitoefenen.  


Conclusie:

NightMarket is geen onderdeel van de biertaxi maar is een onafhankelijke bierkoerier die bestaat uit een team van 5 personen die hun werk met passie uitoefenen.
Bij ons bestel je verschillende producten als dranken, etenswaren, overige, rookwaren en meer, daarmee laten wij de concurrentie al ver achter ons.
Bestellen is mogelijk in Eindhoven, Veldhoven, Best en zelfs is Waalre, Valkenswaard, Geldrop en Son & Breugel. De producten worden gemiddeld binnen 30 minuten thuisbezorgd.